Rédlerek

redler_1

 

 

A terménytovábbító felépítése

Az 1H típusú láncos terménytovábbítókat (Chain Conveyor) speciálisan a mezőgazdaság igényeire alakították ki. Anyaga: négyzet alakú, sarkain önzáró szegecselt profillal erősített acél lemez, melynek minden felülete tűzi horganyzott. ASTM “G-90″ felhordásban 275 mg/m² horgany.

A fogadó beömlő garat a feszítő tag előtt helyezkedik el. Kialakítása lehetővé teszi a folyamatos termény betáplálást. A hajtóművet magába foglaló fej rész alsó részén helyezkedik el az ürítő surrantó. A surrantó rész szerkezetében egységes, erősített profilú tűzi-horganyzott acél.

A termény továbbító lánc tagok polipropilén görgőkön nyugszanak. A továbbító lánc 4” méretű, melynek szárny elemei a fémes súrlódás elkerülése érdekében polipropilénnel védettek. A szár tagok alsó, terménytovábbító része polipropilén burkolatú, kizárva a fémes súrlódást és ezáltal minimalizálva a termény törését.

A berendezés kiegészítő tartozéka a horganyzott robosztus kivitelű hajtómű tag és platform. A nagy, öblös surrantó elosztó, valamint betápláló garat és kiömlő csatlakozás. Tartozék továbbá a tartóalap és rögzítő bilincsek. 

 

A terménytovábbító szerkezetei felépítése

1.    Fej rész a meghajtással.
2.    Csatlakozó tag.
3.    Feszítő tag.
4.    Lánc feszesség állító.

redler_3